Vi dekker de flestes behandlingsbehov. Vi gjør alt fra vanlige til avanserte behandlinger. Du slipper å bli henvist til andre
Vi har svært konkurransedyktige priser på en kvalitetsbehandling, og en prisliste som er lett å forstå.
Lett tilgjengelige, trygg parkering, Renslige, lyse og luftige lokaler
Vi kan tilby timeavtaler som skulle dekke de flestes behov, med muligheter for timeavtaler fra kl 0700 til kl 1500. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få den timen som passer best for deg.

Behandlingsfilosofi

TRYGG TANNBEHANDLING, hva betyr det for deg?

 
Et tannlegebesøk vil for mange bety usikkerhet og engstelse. Har jeg mange hull i tennene? Må jeg få fjernet noen tenner? Vil det bli vondt? Hvordan blir jeg tatt imot?

Vårt klinikknavn er valgt med omhu og lover ikke mer enn det vi kan holde

Trygg tannbehandling for deg betyr:

  • Trygghet for at vi har den fagkunnskap og de ferdigheter som skal til for at DU skal få en optimal behandling og tannhelse.
  • Trygt og forutsigbart behandlingsresultat for DEG basert på vår kunnskap, vårt team-arbeide og våre moderne tekniske hjelpemidler.
  • Trygghet for at DU får den behandlingen som passer for DEG basert på ulike behandlingsalternativer der vi i fellesskap tar avgjørelsen om hva slag behandling som er ønsket, der prognose, tidsaspekt og ikke minst kostnader er avgjørende.
  • Trygge rammer rundt behandlingen med vårt team på 8 personer som har samarbeidet i mellom 14-30 år. Vi kjenner hverandre. Vi vil gjøre vårt ytterste for DEG
  • Trygge og strenge hygienerutiner som for for DEG betyr at alt utstyr, som ikke er engangs, blir desinfisert og sterilisert mellom hver behandling. Ingen fare for overføring av bakterier fra pasienten før deg. HER ER NOEN AV VÅRE HYGIENETILTAK. Trygg på at vi arbeider effektivt og skånsomt, det vil for deg bety at din tid i tannlegestolen blir så kort og smertefri som mulig. Det betyr i tillegg at vi kan holde kostnadene nede, noe som gir deg rimelig behandling
  • Trygg på at vi kan ha en to-veis kommunikasjon på et forståelig språk, både talemessig og fagmessig (vi bruker ord og forklaringer du forstår)

 

Kvalitet.....
 
Skriv ut