Vi dekker de flestes behandlingsbehov. Vi gjør alt fra vanlige til avanserte behandlinger. Du slipper å bli henvist til andre
Vi har svært konkurransedyktige priser på en kvalitetsbehandling, og en prisliste som er lett å forstå.
Lett tilgjengelige, trygg parkering, Renslige, lyse og luftige lokaler
Vi kan tilby timeavtaler som skulle dekke de flestes behov, med muligheter for timeavtaler fra kl 0700 til kl 1500. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få den timen som passer best for deg.

Bleking av tenner - Sarpsborg

Bleking av tenner hos Trygg Tannbehandling

 
Bleking av tenner har etterhvert blitt svært populært.

Tannbleking var i utgangspunktet en behandling for tenner som ble misfarget etter blant annet rotfyllinger, og tenner som fikk misfarginger etter en skade på grunn av ødelagt nerve

De siste årene har man utviklet metoder for å bleke også friske tenner med levende nerver.
Blekemidlene virker ved at de trenger gjennom sprekker i overflaten på tannen (emaljen) og inn til det underliggende tannbenet (dentinet) og lysner dette.
Det finnes et stort tilbud av blekemidler på markedet i dag. Nytt regelverk av 01.01.13 tillater ikke salg av tannblekemidler med styrke 0,1%-6% hydrogenperoksyd (som gir blekeeffekten) annet enn til tannleger.

Den første delen av blekebehandlingen må gjøres under tilsyn av tannlege, deretter kan kunden selv fortsette blekingen på egenhånd. Det vil si at andre steder som tilbyr bleking må være tilknyttet tannlege og den som skal bleke tennene må være undersøkt og behandlet av tannlege først.
 

 

Det er nå ikke er tillatt å selge denne type blekemidler direkte til kunder. Les mer på mattilsynets nettsted

I vår tannlegepraksis i Sarpsborg bruker vi for tiden Opalsecence fra Ultradent for bleking av tenner. For bruksanvisning og info,
 Les mer om blekemiddelet her Våre blekemidler inneholder 3% og 5% hydrogenperoxyd.

FØR BLEKING AV TENNER:

Ønsker man tannbleking er det viktig at tannlegen først foretar en undersøkelse av tennene. I mange tilfeller ser tennene mørke ut fordi man har overflatiske misfarginger på grunn av:  
  • kaffe, te, røyking, rødvin
  • misfargete fyllinger og kanter på fyllinger
  • tenner med amalgam som vil se grå-blå ut
  • porselenskroner, kronekanter med mørk farge
  • hull i tennene

I disse tilfellene vil ikke bleking alene hjelpe. Og kanskje du blir fornøyd med fargen på tennene bare ved en puss eller ved å bytte en mindre pen fylling???

Tannbleking virker kun på den naturlige tannen. Ønsker man et godt resultat av tannblekingen er det viktig at misfarginger av andre årsaker fjernes først. Dessuten er det en absolutt forutsetning for bleking hos Trygg Tannbehandling at:

  • bruker må være over 18 år
  • tennene og tannkjøtt må være friskt
  • fyllinger må være uten spalter og sprekker
  • det kan ikke være caries (hull) i tennene
  • det må ikke være andre større defekter som kraftige børsteskader eller omfattende syreskader

I disse områdene er det åpne kanaler inn til nerven som kan føre til isinger og tannsmerter og enkelte ganger rotfyllinger. Disse defektene må behandles FØR bleking

En eventuell tannkjøttsbetennelse må også behandles først da blekemidlet kan forverre en allerede eksisterende tannkjøttsbetennelse.

FØLGER MAN DET OVENNEVNTE ER BLEKING AV TENNER I SARPSBORG HELT TRYGT.

Se for pris for tannbleking her.

HVORDAN BLEKER MAN TENNER?
Det finnes 2 forskjellige blekemetoder, tannbleking på klinikken (i tannlegestolen) og hjemmebleking.

Nøkkelord: Bleking av tenner, Tannlege, Sarpsborg

 
Skriv ut