Vi dekker de flestes behandlingsbehov. Vi gjør alt fra vanlige til avanserte behandlinger. Du slipper å bli henvist til andre
Vi har svært konkurransedyktige priser på en kvalitetsbehandling, og en prisliste som er lett å forstå.
Lett tilgjengelige, trygg parkering, Renslige, lyse og luftige lokaler
Vi kan tilby timeavtaler som skulle dekke de flestes behov, med muligheter for timeavtaler fra kl 0700 til kl 1500. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få den timen som passer best for deg.
 


Røyking har en stor negativ betydning for tannhelsen.Røykere har mye større mulighet for å utvikle tannløsningssykdommen periodontitt,i tillegg er det vanskeligere å behandle en periodontitt hos røykere.
Røykere har en dårligere blodsirkulasjon i tannkjøttet noe som bidrar til en mere aggressiv utvikling av festetapet for tennene.I tillegg vil symptomene kamufleres da røykere i mange tilfeller kan ha lite blødning i tannkjøttet,noe som er et tidlig tegn på betennelse.

Røyking har også negativ effekt ved annen tannbehandling.Vi ser dårligere tilheling og mere komplikasjoner i forbinnelse med kirurgiske inngrep .Pasienter som får implantatbehandling er dessuten mere utsatt for tap av feste rundt implantatene.
Storrøykere er selvsagt mere utsatt for komplikasjoner enn "festrøykere".
 
Skriv ut