Vi dekker de flestes behandlingsbehov. Vi gjør alt fra vanlige til avanserte behandlinger. Du slipper å bli henvist til andre
Vi har svært konkurransedyktige priser på en kvalitetsbehandling, og en prisliste som er lett å forstå.
Lett tilgjengelige, trygg parkering, Renslige, lyse og luftige lokaler
Vi kan tilby timeavtaler som skulle dekke de flestes behov, med muligheter for timeavtaler fra kl 0700 til kl 1500. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få den timen som passer best for deg.
 
 Betennelser i munnhulen ser ut til å øke muligheten for slag og hjerteinfarkt. Det er en klar sammenheng mellom åreforkalkning og bakterier som forårsaker tannløsningssykdom (periodontitt)
Munnhulebakteriene kan vandre med blodet til defekte områder i hjerteklaffer og blodårer, slå seg ned der og forårsake alvorlige sykdommer. 30% av hjerte-kar sykdommer har ukjent årsak, og i disse tilfeller tror man at betennelser, blant annet tannløsningssykdommen  periodontitt spiller en rolle.

Studier har vist at de som fikk profesjonell tannrens 2 ganger, pr år reduserte risikoen for hjerte-kar sykdommer med over 20 %. Det er derfor viktig med en god munnhygiene og regelmessige besøk hos tannlege/tannpleier.
 
Skriv ut