Vi dekker de flestes behandlingsbehov. Vi gjør alt fra vanlige til avanserte behandlinger. Du slipper å bli henvist til andre
Vi har svært konkurransedyktige priser på en kvalitetsbehandling, og en prisliste som er lett å forstå.
Lett tilgjengelige, trygg parkering, Renslige, lyse og luftige lokaler
Vi kan tilby timeavtaler som skulle dekke de flestes behov, med muligheter for timeavtaler fra kl 0700 til kl 1500. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få den timen som passer best for deg.
 
Dårlige tenner eller tannkjøttsykdom KAN være årsak til leddgikt og andre artritter(leddbetennelser), eller bidra til å forsterke denne sykdommen. Bakterieprodukter fra munnhulen vandrer over i blodet og kan slå seg ned i ledd og kan gi betennelse her. Det er funnet slike typer bakterieprodukter i ledd hos personer med leddgikt. Leddene skal normalt ikke inneholde bakterier. Man kan ikke helt sikkert si at det er en sammenheng, men det er overveiende sannsynlig og det trengs mere forskning på området.

Ubehandlede betennelser i munnhulen kan derfor være en av mange årsaker til leddgikt, leddgikt kan også øke mulighetene for å få tanninfeksjoner som tannkjøttsbetennelse og rotbetennelser.

Det er også av denne grunnen svært viktig  å forebygge sykdommer i tenner og munnhule og å gå regelmessig til tannlege/tannpleier.

 
Skriv ut