Vi dekker de flestes behandlingsbehov. Vi gjør alt fra vanlige til avanserte behandlinger. Du slipper å bli henvist til andre
Vi har svært konkurransedyktige priser på en kvalitetsbehandling, og en prisliste som er lett å forstå.
Lett tilgjengelige, trygg parkering, Renslige, lyse og luftige lokaler
Vi kan tilby timeavtaler som skulle dekke de flestes behov, med muligheter for timeavtaler fra kl 0700 til kl 1500. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få den timen som passer best for deg.
 

De mest kjente spiseforstyrrelsene er anoreksi og bulimi. De kan skade tennene på mange måter.

En person med bulimi overspiser i perioder, deretter kvitter man seg med maten raskest mulig. Enten i form av oppkast eller sterke avføringsmidler. Ved oppkast, vil magesyren følge med til munnhulen og kan føre til:

• Syreskader på tennene
• Hull i tennene på grunn av forstyrrelse i PH balansen.
• Misfarging av tenner

En person med anoreksi begrenser bevisst matinntaket sitt, samtidig som  forbrenningen ofte økes ved å  trene overdrevent mye. Anorektikere «tømmer» kroppen for viktig næring og over tid kan dette føre til benskjørhet. Dette kan igjen svekke beinet som gir støtte for tennene, og kan føre til tidlig tap av tenner.

I begge tilfeller må selvsagt den underliggende årsak behandles gjennom profesjonell hjelp.  Tannlegen kan korrigere skadene på tennene som er en konskevens av sykdommen. Behandlingen vil i de fleste tilfeller være berettiget til bidrag fra trygden.
 
Skriv ut